Handelsbetingelser

Forretningsbetingelser for Protection Care Webshop gældende pr. 2. oktober 2020

1. Indledning
Royal Trading Designs & Pack Solutions ApS
Mosevej 12B DK
DK – 4700 Næstved
+45 31 11 17 99

CVR-nr. 39309726

Disse forretningsbetingelser gælder i forbindelse med forbrugerkøb af varer på Royal Trading Designs & Pack Solutions ApS, Protectioncare.eu

2. Bestilling af varer på Protection Care
Du kan bestille varer i Protection Care webshop, Protectioncare.eu

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på Protectioncare.eu, er du altid velkommen til at kontakte os ved at henvende dig via vores kundeservice på tlf. +45 31 11 17 99 eller via vores mail info@protectioncare.eu som vi vil besvare senest indenfor 2 hverdage, men vi bestræber os på at besvare alle mails inden for 24 timer på hverdage.

Når du handler på Protectioncare.eu, accepterer du, at vi kan kontakte dig med henblik på din anmeldelse af købte produkter.
Du skal være fyldt 18 år for at handle i Protectioncare.eu webshop. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

2. Kvittering
Du vil efter gennemførelse af en bestilling automatisk modtage en kvittering via e-mail.

3. Betaling
Alle priser i Protectioncare.eu webshop er dagspriser, angivet i danske kroner og inkl. moms samt alle danske afgifter, told mv.
I Protectioncare.eu webshop kan betaling ske med betalingskort. Der kan betales med følgende kort:
• Dankort
• VISA/Dankort
• VISA/VISA Electron
• Mastercard
• Maestro*

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Protectioncare.eu. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet og v tager ikke kortgebyrer.

5. Levering
Læs om levering og køb af større partier varer i afsnit 6.1
Levering sker kun inden for Danmarks grænser og ikke til Færøerne eller Grønland.
Din bestilling pakkes hurtigst muligt efter modtagelse og leveres ca. 1-5 hverdage efter, at Protectioncare.eu har modtaget ordren. Kan ordren ikke leveres inden for 5 hverdage, kan du modtage en e-mail eller opkald. Din ordre sendes så vidt muligt samlet, men skulle du have bestilt en vare som leveres direkte fra vores leverandør, kan du modtage flere leverancer.

Når du handler på Protectioncare.eu, har du følgende muligheder for fragt og levering:
Til pakkeshop (DAO/GLS): 49 kr. / Fri fragt ved køb over 350 kr.
Til erhvervsadresse (GLS): 49 kr. / Fri fragt ved køb over 350 kr.
Til privatadresse (DAO/GLS): 49 kr. / Fri fragt ved køb over 350 kr.

Prisen for levering med fragtmand varierer fra vare til vare. Du kan se leveringsprisen på hver enkelt vare samt i kurven.
BEMÆRK: Ved levering med fragtmand leveres din ordre til kantsten/gadeplan.
Protectioncare.eu kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord, GLS eller fragtfirmaer eller for forhold, der er uden for Protectioncare.eu indflydelse, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand m.m., medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

6. Fortrydelsesret og tilbagelevering
Hos Protectioncare.eu giver vi dig som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret uanset hvad du handler hos Protectioncare.eu
Du kan opnå længere fortrydelsesret af det pågældende Brand/mærke/firma og vil så også være gældende.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund ved at sende en meddelelse til os herom via almindeligt brev eller e-mail til info@protectioncare.eu.  Alternativt kan du benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Læs om fortrydelsesret og tilbagelevering ved større partier i afsnit 6.1
Ønsker du at fortryde købet, skal dette meddeles Protectioncare.eu skriftligt inden for 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen, og varerne skal tilbageleveres til den pågældende leverandøren, senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse er afgivet. Vær opmærksom på, at du selv skal betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du kan også nægte at modtage eller undlade at afhente pakken, så returneres den automatisk til os, hvorefter vi tilbagefører beløbet til dit betalingskort inden for 2 uger. Vær opmærksom på, at du ved denne form for fortrydelse derved accepterer at betale returfragten på 49 kr.

Meddelelsen om fortrydelse skal være en utvetydig erklæring om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du skal vedlægge/vedhæfte en kopi af din faktura.

Hvis du ønsker at returnere en vare leveret med fragtmand, skal du kontakte Kundeservice. Læs nærmere i punkt 6.1 herunder.
Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er ubrugte, i original emballage og forsvarligt indpakket. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem retur. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer, hvis du sender varerne til os.

Varen sendes til:

Royal Trading Designs & Pack Solutions ApS
Mosevej 12B DK
DK – 4700 Næstved
+45 31 11 17 99

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varerne. Udgifterne til returnering vil afhænge af den specifikke vare. Du opfordres derfor til at orientere dig om priser hos forskellige fragt udbydere.
Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet, inklusiv eventuelle leveringsomkostninger, men med fradrag af eventuel værdiforringelse. Du modtager pengene hurtigst muligt, og senest 14 dage efter vi har modtaget varen. Ved værdiforringelse forstås den eventuelle forringelse af varens værdi f.eks. som følge af manglende dele eller emballage, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det er altid en forudsætning for tilbagebetaling, at varen faktisk er modtaget retur, eller at du har dokumenteret, at varen faktisk er returneret.
Tilbagebetalingsbeløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du for eksempel betalt med betalingskort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

– Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Eksempelvis mundbind

6.1 Fortrydelsesret og tilbagelevering ved større bestillinger
Større bestillinger/paller
Meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved inden for 14 dage at rette henvendelse til vores kundeservice på info@protectioncare.eu
Kundeservice bestiller afhentning af dine varer, såfremt du ikke selv ønsker at stå for returneringen. Skal kundeservice håndtere returneringen af dine varer, skal du dække returomkostningerne på 239 kr.

7. Reklamationsret
Læs om reklamationsret ved større bestillinger varer i afsnit 7.1
Når du handler i Protectioncare.eu webshop, har du 24 måneders reklamationsret i overensstemmelse med købelovens regler, hvis en købt vare lider af en mangel.

Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Det forudsætter selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke eksempelvis er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du henvende dig ved at sende en e-mail til kundeservice info@protectioncare.eu.

Hvis du vil klage over en vare købt hos os, kan du indgive en klage til:
Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via klageportalen for nævnenes hus – www.kpo.naevneneshus.dk

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klagen indgives via http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse: info@protectioncare.eu

7.1 Reklamationsret ved større bestillinger
Meddelelse om udnyttelse af reklamationsretten kan ske ved at rette henvendelse til vores kundeservice på info@protectioncare.eu
Alle reklamationer på større bestillinger skal fotodokumenteres, som medsendes henvendelsen til vores kundeservice på info@protectioncare.eu sammen med kvittering eller faktura.
Vi kan ikke tage stilling til en reklamation uden billeder af fejlen.

8. Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi videregiver bl.a. disse oplysninger til det fragtfirma/producent der skal levere din ordre.
Personoplysningerne registreres hos Royal Trading Designs & Pack Solutions ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i landet, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Protection Care er Anders Skov Nielsen
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@protectioncare.eu

9. Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Royal Trading Designs & Pack Solutions ApS
Mosevej 12B DK
DK – 4700 Næstved
+45 31 11 17 99

CVR-nr. 39309726
E-mail: info@protectioncare.eu

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den: __________________________________ Modtaget den: _________________________________
Forbrugerens navn: ___________________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ________________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _____________________________________________ Dato: _________________